Nakupte nad 2.000,- a dopravu máte ZDARMA. Pro ostatní země EU doprava ZDARMA nad 163 €.

Life Extension Senolytic Activator®: Přírodní podpora proti stárnutí buně

Stárnutí je přirozený proces, který ovlivňuje každého z nás. Jak stárneme, naše buňky ztrácejí svou schopnost optimálně fungovat. Tyto senescentní buňky, často nazývané „stárnoucí buňky“, se mohou hromadit a negativně ovlivňovat zdravé buňky v jejich okolí. Společnost Life Extension přichází s inovativním řešením tohoto problému – Senolytic Activator®.

Co je Life Extension Senolytic Activator®?

Life Extension Senolytic Activator® je pokročilý doplněk stravy navržený k podpoře těla při zvládání senescentních buněk. Tento produkt kombinuje theaflaviny z černého čaje a vysoce vstřebatelné formy bioflavonoidů quercetinu a fisetinu, které společně pomáhají podporovat systémové omlazení a zdravou buněčnou funkci.

Hlavní přínosy:
  1. Pomáhá zvládat stárnoucí buňky: Senolytické sloučeniny selektivně působí na senescentní buňky, čímž snižují jejich negativní vliv na zdravé buňky.
  2. Podporuje mladistvou a zdravou funkci buněk: Aktivní složky doplňku podporují optimální funkci buněk a přispívají k jejich dlouhověkosti.
  3. Podporuje systémové omlazení: Přípravek napomáhá celkovému omlazení těla, což může vést k lepšímu celkovému zdravotnímu stavu.

Buněčná senescence a její vliv na zdraví

Buněčná senescence je přirozeným procesem, při kterém buňky ztrácejí schopnost dělit se a optimálně fungovat. Tento proces je součástí obranného mechanismu těla proti rakovině a poškození DNA. Avšak hromadění senescentních buněk může způsobovat chronické záněty a další zdravotní problémy, které negativně ovlivňují okolní zdravé buňky a přispívají k procesu stárnutí.

Jak Senolytic Activator® funguje?

Senolytic Activator® využívá unikátní směs theaflavinů z černého čaje, quercetinu a fisetinu, které cíleně působí na senescentní buňky a pomáhají je eliminovat. Tím podporuje zdravou funkci zbývajících buněk a jejich dlouhověkost.

Účinné složky a jejich role:
  1. Theaflaviny z černého čaje: Theaflaviny jsou sloučeniny získané z čajovníku Camellia sinensis. Podporují zdravé dělení buněk a mají protizánětlivé účinky. Výzkumy ukazují, že theaflaviny mohou výrazně snižovat zátěž senescentních buněk.

  2. Bio-Quercetin: Quercetin je dobře známý pro své přínosy pro kardiovaskulární zdraví a imunitní funkce. Nová forma quercetinového fytozomu výrazně zvyšuje jeho biologickou dostupnost, což znamená, že tělo může lépe využít jeho senolytické účinky.

  3. Fisetin: Tento flavonoid je známý pro své silné senolytické vlastnosti. Fisetin podporuje přirozenou schopnost těla zbavovat se senescentních buněk a napomáhá zdravé funkci buněk. Kombinace fisetinu s galaktomannany zvyšuje jeho biologickou dostupnost až 25krát, což zajišťuje maximální účinnost.

  4. Apigenin: Apigenin je přírodní flavonoid, který účinně působí na senescentní buňky, jež nejsou cíleny jinými složkami. Apigenin pomáhá eliminovat tyto buňky a tím snižuje jejich negativní vliv na okolní tkáně.

Doporučené dávkování a způsob užívání

Senolytic Activator® je navržen pro pohodlné užívání. Doporučené dávkování je tři kapsle jednou týdně. Toto přerušované dávkování je založeno na výzkumech, které ukazují, že přerušované užívání senolytických sloučenin může být velmi účinné při zlepšování zdravotního stavu a podporování dlouhověkosti.

 

Vědecké důkazy a výzkumy

Senolytické aktivátory jsou v současnosti předmětem intenzivního výzkumu díky svému potenciálu bojovat proti stárnutí a podpořit dlouhověkost. Preklinické studie ukazují, že senolytické sloučeniny mohou výrazně zlepšit zdravotní stav a prodloužit životnost buněk tím, že eliminují senescentní buňky a podporují funkci zdravých buněk.

Theaflaviny byly identifikovány jako účinné látky pro snížení zátěže senescentních buněk. Výzkumy ukazují, že mohou významně snížit akumulaci indikátorů stárnutí buněk.

Quercetin je již dlouho uznáván pro své zdravotní přínosy, ale jeho role v boji proti stárnutí těla prostřednictvím senolytické aktivity je nově objevována. Quercetin fytozom v Senolytic Activator® je vysoce biologicky dostupný, což zajišťuje jeho maximální účinnost.

Fisetin podporuje dlouhověkost buněk a zdravou funkci sirtuinů, proteinů, které hrají klíčovou roli v udržování optimálního výkonu buněk. Výzkumy ukazují, že fisetin může výrazně podporovat zdravou funkci buněk a jejich schopnost eliminovat senescentní buňky.

Apigenin je klíčový pro eliminaci senescentních buněk, které nejsou cíleny jinými složkami. Pomáhá snižovat jejich negativní vliv a podporuje zdravé buněčné prostředí.

Závěr

Life Extension Senolytic Activator® představuje moderní přístup k podpoře zdraví buněk a boji proti stárnutí. Díky unikátní kombinaci theaflavinů, quercetinu, fisetinu a apigeninu nabízí tento doplněk stravy účinnou strategii pro eliminaci senescentních buněk a podporu dlouhověkosti. S pohodlným dávkováním tří kapslí jednou týdně můžete snadno integrovat tento produkt do svého životního stylu a podpořit zdraví svých buněk a celkový omlazovací proces organismu.

 

Koupit produkt

Zpět do obchodu